logo

09:00 - 17:00

od poniedziałku do piątku

Al. Jerozolimskie 65/79

00-697 Warszawa

22 629 13 88

biuro@polbi.pl

logo

22 629 13 88

biuro@polbi.pl

Al. Jerozolimskie 65/79

00-697 Warszawa

09:00 - 17:00

od poniedziałku do piątku

Administracja i samorząd – opinie i oceny uczestników szkoleń

Opinie o szkoleniach i warsztatach dla administracji i pracowników samorządowych, oceny szkoleń, referencje uczestników zajęć z zakresu postępowania administracyjnego, ochrony danych osobowych i informacji niejawnych, zarządzania obiegiem dokumentów dokonane na podstawie anonimowych ankiet.

Raporty z oceny szkoleń – Polbi 2019


Opinie i oceny uczestników szkoleń - Raport (2019-03-19) z oceny szkolenia: Ochrona informacji niejawnych w administracji samorządowej. Nowe zadania i dokumentacja 2019.

Informacje niejawne – Warszawa, Ryszard Andruszczak (ISO: 2019-03-19)

Raporty z oceny szkoleń – Polbi 2018


Opinie i oceny uczestników szkoleń – Inspektorat Weterynarii. KPA i Instrukcja kancelaryjna - jak uniknąć błędów? Polbi – Warszawa.

Inspektorat Weterynarii. KPA i IKA – Warszawa, T. Kustra (ISO: 2018-11-27)

Opinie i oceny uczestników szkoleń - Raport (2018-06-05) z oceny szkolenia: Ochrona Danych Osobowych – RODO 2018.

RODO 2018 – Warszawa, Ryszard Andruszczak (ISO: 2018-06-05)

Opinie i oceny uczestników szkoleń - Raport (2018-04-10) z oceny szkolenia: Ochrona Danych Osobowych – RODO 2018.

RODO 2018 – Warszawa, Ryszard Andruszczak (ISO: 2018-04-10)

Opinie i oceny uczestników szkoleń - Raport (2018-04-09) z oceny szkolenia: Ochrona Danych Osobowych – RODO 2018.

RODO 2018 – Warszawa, Ryszard Andruszczak (ISO: 2018-04-09)

Ocena wykładowcy, prowadzącego szkolenie lub kurs


Oceniając kompetencje wykładowcy pytamy słuchaczy o:

  • Czy zajęcia były prowadzone w sposób interesujący?
  • Czy treści zajęć były przekazywane jasno i przystępnie?
  • Czy prowadzący umiejętnie wiązał teorię z praktyką?
  • Jaka jest ocena poziomu przygotowania merytorycznego trenera?
  • Jak oceniono zastosowanych przez trenera ćwiczeń i środków pomocy dydaktycznej?
  • Czy trener wykazywał właściwą postawę wobec słuchaczy (punktualność, rzetelność, kultura osobista)?
  • Czy trener odnosił się do słuchaczy w sposób życzliwy i taktowny?
  • Jak oceniana jest przydatności wiedzy przekazanej przez trenera?
  • Jak można ocenić poziom udzielonych odpowiedzi na zgłaszane pytania?

Administracja i samorząd - Opinie i oceny szkoleń. Polbi – Warszawa.

Opinie i oceny uczestników szkoleń zbieramy na podstawie anonimowych ankiet.


Ocena kursu, warsztatu komputerowego lub szkolenia

Zbierając opinie o przeprowadzonych kursach, szkoleniach lub warsztatach komputerowych pytamy uczestników zajęć m.in. o:

  • ocenę możliwość kontaktu przed rozpoczęciem kursu lub szkolenia, łatwość zapisu i ewentualne odpowiedzi na pytania dotyczące organizacji zajęć oraz pomoc w kwestiach organizacyjnych,
  • ocenę sali dydaktycznej i jej wygodę (stoliki i krzesełka), klimatyzację/ogrzewanie,
  • satysfakcję z zastosowanych środków i pomocy dydaktycznych (np. komputery, rzutniki),
  • w jakim stopniu można uznać kurs lub szkolenie za interesujące (poziom zadowolenia),
  • materiały dydaktyczne,
  • przerwy kawowe, lunch (przerwa obiadowa),
  • w jakim stopniu kurs lub szkolenie spełniło oczekiwania,
  • ocenę lokalizacji miejsca szkolenia,
  • przydatność szkolenia (tematyka, zakres szkolenia).

Skala ocen satysfakcji uczestników szkoleń


Wszystkie oceny dokonywane są w skali od 0 (niska) do 6 (bardzo wysoka).

Certyfikat ISO 9001:2015

Certyfikat ISO – Norma 9001:2015. Oceny szkoleń, opinie uczestników o szkoleniach i warsztatach dla administracji i pracowników samorządowych. Polbi – Warszawa.Stała troska o zadowolenie uczestników szkoleń, kursów i warsztatów wynika z Polityki Jakości prowadzonej w  Polbi. Nasz System Zarządzania Jakością obejmuje przedmiot działalności: Organizacja i prowadzenie działalności edukacyjnej, kursów, szkoleń i doradztwa. Posiadamy Certyfikat Jakości spełniający wymagania normy ISO 9001:2015 wydany przez QS Zürich AG (Nr 14556).

Opinie o kursie, oceny szkoleń, referencje

Raporty z oceny szkoleń, kursów i warsztatów komputerowych organizowanych przez Polbi – Zobacz wszystkie raporty