logo

09:00 - 17:00

od poniedziałku do piątku

Al. Jerozolimskie 65/79

00-697 Warszawa

22 629 13 88

biuro@polbi.pl

logo

22 629 13 88

biuro@polbi.pl

Al. Jerozolimskie 65/79

00-697 Warszawa

09:00 - 17:00

od poniedziałku do piątku

Kurs księgowości – opinie i oceny

Raporty z oceny kursów księgowości dokonanych na podstawie udostępnionych uczestnikom zajęć ankiet.

Opinie o kursie wg ankiety ISO 9001:2015, raporty oceny szkoleń – Polbi 2018*)


Opinie o kursie księgowości. Raport z oceny szkolenia (2018-07-10). Polbi – Warszawa.

Kurs księgowości (2018-07-10- raport)

Opinie o kursie księgowości. Raport z oceny szkolenia (2018-05-14).

Kurs księgowości (2018-05-14- raport)

Opinie o kursie księgowości. Raport z oceny szkolenia (2018-03-12).

Kurs księgowości (2018-03-12- raport)

_______________________________

*) Oceny od roku 2018 dokonywane są w skali od 0 (niska) do 6 (bardzo wysoka).

Opinie o kursie dla księgowych wg wewnętrznej ankiety Polbi**)


Opinie o kursie księgowości. Raport wewnętrzny z oceny szkolenia (2018-01-16).

Kurs księgowości (2018-01-16- raport)

Opinie o kursie księgowości. Raport wewnętrzny z oceny szkolenia (2017-07-05).

Kurs księgowości (2017-07-05- raport)

Opinie o kursie księgowości. Raport wewnętrzny z oceny szkolenia (2017-05-16).

Kurs księgowości (2017-05-16- raport)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_______________________________

**) Oceny wewnętrzne dokonywane są w skali od 2 (niska) do 5 (bardzo wysoka).


Kurs księgowości - Opinie i oceny uczestników kursu.


Ocena wykładowcy, prowadzącego szkolenie lub kurs

Oceniając kompetencje wykładowcy pytamy słuchaczy o:

  • Czy zajęcia były prowadzone w sposób interesujący?
  • Czy treści zajęć były przekazywane jasno i przystępnie?
  • Czy prowadzący umiejętnie wiązał teorię z praktyką?
  • Jaka jest ocena poziomu przygotowania merytorycznego trenera?
  • Jak oceniono zastosowanych przez trenera ćwiczeń i środków pomocy dydaktycznej?
  • Czy trener wykazywał właściwą postawę wobec słuchaczy (punktualność, rzetelność, kultura osobista)?
  • Czy trener odnosił się do słuchaczy w sposób życzliwy i taktowny?
  • Jak oceniana jest przydatności wiedzy przekazanej przez trenera?
  • Jak można ocenić poziom udzielonych odpowiedzi na zgłaszane pytania?

Ocena kursu, warsztatu komputerowego lub szkolenia


Zbierając opinie o przeprowadzonych kursach, szkoleniach lub warsztatach komputerowych pytamy uczestników zajęć m.in. o:

  • ocenę możliwość kontaktu przed rozpoczęciem kursu lub szkolenia, łatwość zapisu i ewentualne odpowiedzi na pytania dotyczące organizacji zajęć oraz pomoc w kwestiach organizacyjnych,
  • ocenę sali dydaktycznej i jej wygodę (stoliki i krzesełka), klimatyzację/ogrzewanie,
  • satysfakcję z zastosowanych środków i pomocy dydaktycznych (np. komputery, rzutniki),
  • w jakim stopniu można uznać kurs lub szkolenie za interesujące (poziom zadowolenia),
  • materiały dydaktyczne,
  • przerwy kawowe, lunch (przerwa obiadowa),
  • w jakim stopniu kurs lub szkolenie spełniło oczekiwania,
  • ocenę lokalizacji miejsca szkolenia,
  • przydatność szkolenia (tematyka, zakres szkolenia).

Certyfikat ISO 9001:2015

Opinie i oceny kursu księgowości wg. normy ISO 9001/2015.Stała troska o zadowolenie uczestników szkoleń, kursów i warsztatów wynika z Polityki Jakości prowadzonej w  Polbi. Nasz System Zarządzania Jakością obejmuje przedmiot działalności: Organizacja i prowadzenie działalności edukacyjnej, kursów, szkoleń i doradztwa. Posiadamy Certyfikat Jakości spełniający wymagania normy ISO 9001:2015 wydany przez QS Zürich AG (Nr 14556).

Opinie o kursie, oceny szkoleń, referencje

Raporty z oceny szkoleń, kursów i warsztatów komputerowych organizowanych przez Polbi – Zobacz wszystkie raporty