logo

09:00 - 17:00

od poniedziałku do piątku

Al. Jerozolimskie 65/79

00-697 Warszawa

22 629 13 88

biuro@polbi.com.pl

logo

22 629 13 88

biuro@polbi.com.pl

Al. Jerozolimskie 65/79

00-697 Warszawa

09:00 - 17:00

od poniedziałku do piątku

Kurs księgowości – opinie i oceny

Kurs księgowości – opinie i oceny. Raporty z oceny kursów księgowości dokonanych na podstawie udostępnionych uczestnikom zajęć ankiet.

 

Kursy księgowości – Polbi, Warszawa. Oceny szkoleń

Kurs księgowości, Polbi - Warszawa. Oceny i opinie uczestników szkoleń.

Pytamy uczestników naszych kursów o ocenę prowadzonych zajęć.

 

 

Opinie o kursie wg ankiety ISO 9001:2015, raporty oceny szkoleń – Polbi 2020


Oceny kursu księgowości - Opinie uczestników szkolenia.

Kurs księgowości od podstaw – Warszawa (2020-07-24 – raport ISO)

Oceny kursu księgowości - Opinie uczestników szkolenia.

Kurs księgowości od podstaw – Warszawa (2020-07-07 – raport ISO)

 Oceny kursu księgowości - Opinie uczestników szkolenia.

Kurs księgowości od podstaw – Warszawa (2020-06-04 – raport ISO)

 

Opinie o kursie wg ankiety ISO 9001:2015, raporty oceny szkoleń – Polbi 2019


Opinie o kursie księgowości. Raport z oceny szkolenia (2019-12-19). Polbi – Warszawa.

Kurs księgowości od podstaw – Warszawa (2019-12-19 – raport ISO)

Opinie o kursie księgowości. Raport z oceny szkolenia (2019-07-08). Polbi – Warszawa.

Kurs księgowości od podstaw – Warszawa (2019-07-08 – raport ISO)

Opinie o kursie księgowości. Raport z oceny szkolenia (2019-05-30). Polbi – Warszawa.

Kurs księgowości od podstaw – Warszawa (2019-05-30 – raport ISO)

Opinie o kursie księgowości. Raport z oceny szkolenia (2019-05-16). Polbi – Warszawa.

Kurs księgowości od podstaw – Warszawa (2019-05-16 – raport ISO)

Opinie o kursie księgowości. Raport z oceny szkolenia (2019-01-24-R2). Polbi – Warszawa.

Kurs księgowości od podstaw – Warszawa (2019-01-24-R2 – raport ISO)

Opinie o kursie księgowości. Raport z oceny szkolenia - edycja weekendowa (2019-01-24). Polbi – Warszawa.

Kurs księgowości od podstaw – Warszawa (2019-01-24 – raport ISO)

 

 

Opinie o kursie wg ankiety ISO 9001:2015, raporty oceny szkoleń – Polbi 2018*)


Opinie o kursie księgowości. Raport z oceny szkolenia (2018-07-10). Polbi – Warszawa.

Kurs księgowości (2018-07-10 – raport)

Opinie o kursie księgowości. Raport z oceny szkolenia (2018-05-14).

Kurs księgowości (2018-05-14 – raport)

Opinie o kursie księgowości. Raport z oceny szkolenia (2018-03-12).

Kurs księgowości (2018-03-12 – raport)

_______________________________

*) Oceny od roku 2018 dokonywane są w skali od 0 (niska) do 6 (bardzo wysoka).

 

Opinie o kursie dla księgowych wg wewnętrznej ankiety Polbi**)


Opinie o kursie księgowości. Raport wewnętrzny z oceny szkolenia (2018-01-16).

Kurs księgowości (2018-01-16 – raport)

Opinie o kursie księgowości. Raport wewnętrzny z oceny szkolenia (2017-07-05).

Kurs księgowości (2017-07-05 – raport)

Opinie o kursie księgowości. Raport wewnętrzny z oceny szkolenia (2017-05-16).

Kurs księgowości (2017-05-16 – raport)

_______________________________

**) Oceny wewnętrzne dokonywane są w skali od 2 (niska) do 5 (bardzo wysoka).

 


Kurs księgowości - Opinie i oceny uczestników kursu.

 

Ocena wykładowcy, prowadzącego szkolenie lub kurs


Oceniając kompetencje wykładowcy pytamy słuchaczy o:

  • Czy zajęcia były prowadzone w sposób interesujący?
  • Czy treści zajęć były przekazywane jasno i przystępnie?
  • Czy prowadzący umiejętnie wiązał teorię z praktyką?
  • Jaka jest ocena poziomu przygotowania merytorycznego trenera?
  • Jak oceniono zastosowanych przez trenera ćwiczeń i środków pomocy dydaktycznej?
  • Czy trener wykazywał właściwą postawę wobec słuchaczy (punktualność, rzetelność, kultura osobista)?
  • Czy trener odnosił się do słuchaczy w sposób życzliwy i taktowny?
  • Jak oceniana jest przydatności wiedzy przekazanej przez trenera?
  • Jak można ocenić poziom udzielonych odpowiedzi na zgłaszane pytania?

 

Ocena kursu, warsztatu komputerowego lub szkolenia


Zbierając opinie o przeprowadzonych kursach, szkoleniach lub warsztatach komputerowych pytamy uczestników zajęć m.in. o:

  • ocenę możliwość kontaktu przed rozpoczęciem kursu lub szkolenia, łatwość zapisu i ewentualne odpowiedzi na pytania dotyczące organizacji zajęć oraz pomoc w kwestiach organizacyjnych,
  • ocenę sali dydaktycznej i jej wygodę (stoliki i krzesełka), klimatyzację/ogrzewanie,
  • satysfakcję z zastosowanych środków i pomocy dydaktycznych (np. komputery, rzutniki),
  • w jakim stopniu można uznać kurs lub szkolenie za interesujące (poziom zadowolenia),
  • materiały dydaktyczne,
  • przerwy kawowe, lunch (przerwa obiadowa),
  • w jakim stopniu kurs lub szkolenie spełniło oczekiwania,
  • ocenę lokalizacji miejsca szkolenia,
  • przydatność szkolenia (tematyka, zakres szkolenia).

 

Wyraź swoją opinię o naszych kursach


Facebook – co piszą? Facebook - Polbi. Fanpage.Podziel się swoją opinią o naszych kursach.

Napisz o tym na Facebooku lub zamieść recenzję ze szkolenia.

 

 

 

Facebook – Polbi, Warszawa


Facebook. Polbi - Warszawa.

Facebook – Polbi, Warszawa. Czekamy na Państwa opinie i komentarze.

Jeżeli korzystaliście Państwo z naszych usług i jesteście z nich zadowoleni prosimy o polubienie nas na Facebooku.

Zachęcamy do wyrażania opinii i komentarzy o naszych szkoleniach.

Na fanpage Polbi można znaleźć również nasze nowości szkoleniowe, informacje o zmianach terminów obowiązywania rabatów i promocji oraz miejscach prowadzenia poszczególnych edycji kursów i warsztatów.

Polub nas na Facebook – Polbi, Warszawa.

 

 

Certyfikat ISO 9001:2015

Opinie i oceny kursu księgowości wg. normy ISO 9001/2015.Stała troska o zadowolenie uczestników szkoleń, kursów i warsztatów wynika z Polityki Jakości prowadzonej w  Polbi. Nasz System Zarządzania Jakością obejmuje przedmiot działalności: Organizacja i prowadzenie działalności edukacyjnej, kursów, szkoleń i doradztwa. Posiadamy Certyfikat Jakości spełniający wymagania normy ISO 9001:2015 wydany przez QS Zürich AG (Nr 14556).

 

Opinie o kursie, oceny szkoleń, referencje


Raporty z oceny szkoleń, kursów i warsztatów komputerowych organizowanych przez Polbi – Zobacz wszystkie raporty

Skip to content