logo

09:00 - 17:00

od poniedziałku do piątku

Al. Jerozolimskie 65/79

00-697 Warszawa

22 629 13 88

biuro@polbi.pl

logo

22 629 13 88

biuro@polbi.pl

Al. Jerozolimskie 65/79

00-697 Warszawa

09:00 - 17:00

od poniedziałku do piątku

Ochrona zdrowia – opinie i oceny szkoleń

Raporty z oceny szkoleń z zakresu ochrony zdrowia kierowanych do placówek leczniczych, szpitali, przychodni, ambulatoriów dokonanych na podstawie udostępnionych uczestnikom zajęć ankiet.

Raporty z oceny szkoleń – Polbi (2019)


Opinie i oceny szkolenia: Elektroniczna i papierowa dokumentacja medyczna. RODO – Dane osobowe pacjenta. (Warszawa – wykładowca Jakub Rzymowski). Raport ISO (2019-02-26).

Dokumentacja medyczna, J. Rzymowski, RODO – Warszawa (ISO 2019-02-26)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Raporty z oceny szkoleń – Polbi (lipiec – grudzień 2018)


Opinie i oceny szkolenia: Elektroniczna i papierowa dokumentacja medyczna. RODO – Dane osobowe pacjenta. (Warszawa – wykładowca Jakub Rzymowski). Raport ISO (2018-12-05).

Dokumentacja medyczna, J. Rzymowski, RODO – Warszawa (ISO 2018-12-05)

Opinie i oceny uczestników szkolenia: Obsługa i dokumentacja pacjenta – ASO, Warszawa - Elżbieta Morawska, Beata Walewska. Raport (2018-11-05).

Obsługa i dokumentacja pacjenta – ASO, Morawska, Walewska. (ISO 2018-11-05)

Opinie i oceny uczestników szkoleń - Raport (2018-10-10) z oceny szkolenia: Koordynator leczenia onkologicznego. Karta DiLO. (Warszawa - Elżbieta Morawska)

Koordynator, Karta DiLO, E. Morawska – Warszawa (ISO 2018-10-10)

Opinie i oceny uczestników szkoleń - Raport (2018-09-21) z oceny szkolenia: Ochrona danych osobowych i medycznych pacjentów (Warszawa - Jakub Rzymowski)

RODO, placówka medyczna – J. Rzymowski, Warszawa (ISO 2018-09-21)

Opinie i oceny uczestników szkoleń - Raport (2018-07-03) z oceny szkolenia: Ochrona danych osobowych i medycznych pacjentów – RODO. (Warszawa - Jakub Rzymowski).

RODO, placówka medyczna – J. Rzymowski, Warszawa (ISO 2018-07-03)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Raporty z oceny szkoleń – Polbi (marzec – czerwiec 2018)


Opinie i oceny uczestników szkoleń - Raport (2018-06-08) z oceny szkolenia: Ochrona danych osobowych i medycznych pacjentów – RODO. (Warszawa - Jakub Rzymowski)

RODO, placówka medyczna – J. Rzymowski, Warszawa (ISO 2018-06-08)

Opinie i oceny uczestników szkoleń - Raport (2018-04-20) z oceny szkolenia: Koordynator leczenia onkologicznego. Karta DiLO. (Warszawa - Elżbieta Morawska)

Koordynator, Karta DiLO – E. Morawska, Warszawa (ISO 2018-04-20)

Opinie i oceny uczestników szkoleń - Raport (2018-04-18) z oceny szkolenia: Ochrona danych osobowych i medycznych pacjentów (Warszawa - Jakub Rzymowski)

RODO, placówka medyczna – J. Rzymowski, Warszawa (ISO 2018-04-18)

Opinie i oceny uczestników szkoleń - Raport (2018-04-16) z oceny szkolenia: Ochrona danych osobowych i medycznych pacjentów (Warszawa - Jakub Rzymowski)

RODO, placówka medyczna – J. Rzymowski, Warszawa (ISO 2018-04-16)

Opinie i oceny uczestników szkoleń - Raport (2018-04-04) z oceny szkolenia: Dokumentacja medyczna (Gdańsk - Jakub Rzymowski).

Dokumentacja medyczna – J. Rzymowski, Gdańsk (ISO 2018-04-04)

Opinie i oceny uczestników szkoleń - Raport (2018-03-23) z oceny szkolenia: Ochrona danych osobowych i medycznych pacjentów (Warszawa - Jakub Rzymowski)

RODO, placówka medyczna – J. Rzymowski, Warszawa (ISO 2018-03-23)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ocena wykładowcy, prowadzącego szkolenie lub kurs


Oceniając kompetencje wykładowcy pytamy słuchaczy o:

  • Czy zajęcia były prowadzone w sposób interesujący?
  • Czy treści zajęć były przekazywane jasno i przystępnie?
  • Czy prowadzący umiejętnie wiązał teorię z praktyką?
  • Jaka jest ocena poziomu przygotowania merytorycznego trenera?
  • Jak oceniono zastosowanych przez trenera ćwiczeń i środków pomocy dydaktycznej?
  • Czy trener wykazywał właściwą postawę wobec słuchaczy (punktualność, rzetelność, kultura osobista)?
  • Czy trener odnosił się do słuchaczy w sposób życzliwy i taktowny?
  • Jak oceniana jest przydatności wiedzy przekazanej przez trenera?
  • Jak można ocenić poziom udzielonych odpowiedzi na zgłaszane pytania?

Opinie i oceny szkoleń dotyczących zagadnień z zakresu ochrony zdrowia. Polbi – Warszawa.

Czekamy na opinie i oceny naszych szkoleń z obszaru ochrony zdrowia. Wypełnij anonimową ankietę poszkoleniową.


Ocena kursu, warsztatu komputerowego lub szkolenia

Zbierając opinie o przeprowadzonych kursach, szkoleniach lub warsztatach komputerowych pytamy uczestników zajęć m.in. o:

  • ocenę możliwość kontaktu przed rozpoczęciem kursu lub szkolenia, łatwość zapisu i ewentualne odpowiedzi na pytania dotyczące organizacji zajęć oraz pomoc w kwestiach organizacyjnych,
  • ocenę sali dydaktycznej i jej wygodę (stoliki i krzesełka), klimatyzację/ogrzewanie,
  • satysfakcję z zastosowanych środków i pomocy dydaktycznych (np. komputery, rzutniki),
  • w jakim stopniu można uznać kurs lub szkolenie za interesujące (poziom zadowolenia),
  • materiały dydaktyczne,
  • przerwy kawowe, lunch (przerwa obiadowa),
  • w jakim stopniu kurs lub szkolenie spełniło oczekiwania,
  • ocenę lokalizacji miejsca szkolenia,
  • przydatność szkolenia (tematyka, zakres szkolenia).

Skala ocen satysfakcji uczestników szkoleń


Wszystkie oceny dokonywane są w skali od 0 (niska) do 6 (bardzo wysoka).

Certyfikat ISO 9001:2015

Opinie i oceny naszych szkoleń z obszaru ochrony zdrowia pozwalają ulepszać nasze usługi. Stosujemy ISO 9001:2015. Polbi – Warszawa.Stała troska o zadowolenie uczestników szkoleń, kursów i warsztatów wynika z Polityki Jakości prowadzonej w  Polbi. Nasz System Zarządzania Jakością obejmuje przedmiot działalności: Organizacja i prowadzenie działalności edukacyjnej, kursów, szkoleń i doradztwa. Posiadamy Certyfikat Jakości spełniający wymagania normy ISO 9001:2015 wydany przez QS Zürich AG (Nr 14556).

Opinie o kursie, oceny szkoleń, referencje

Raporty z oceny szkoleń, kursów i warsztatów komputerowych organizowanych przez Polbi – Zobacz wszystkie raporty