logo

09:00 - 17:00

od poniedziałku do piątku

Al. Jerozolimskie 65/79

00-697 Warszawa

22 629 13 88

biuro@polbi.pl

logo

22 629 13 88

biuro@polbi.pl

Al. Jerozolimskie 65/79

00-697 Warszawa

09:00 - 17:00

od poniedziałku do piątku

Prawo podatkowe – oceny szkoleń, opinie i referencje

Raporty z oceny szkoleń z obszaru podatków dochodowych od osób fizycznych i prawnych (PIT i CIT) podatku od towarów i usług (VAT) dokonanych na podstawie udostępnionych uczestnikom zajęć ankiet oraz referencje uczestników szkoleń.

Raporty z oceny szkoleń – Polbi 2019


Opinie i oceny uczestników szkoleń – Szkolenie: CIT, PIT, VAT 2019. Warszawa, Polbi – Tomasz Wojewoda.

CIT, PIT, VAT 2019 – T. Wojewoda, Warszawa (ISO: 2019-01-29)

 

 

 

 

Raporty z oceny szkoleń – Polbi 2018


Opinie i oceny uczestników szkoleń - Excel w księgowości. Warsztaty komputerowe. (Polbi, Warszawa - Maciej Derwisz). Raport (2018-12-14).

Excel w księgowości – M. Derwisz, Warszawa (ISO: 2018-12-14)

Opinie i oceny uczestników szkoleń – Szkolenie: CIT, PIT, VAT 2019. Warszawa, Polbi – Tomasz Wojewoda.

CIT, PIT, VAT 2019 – T. Wojewoda, Warszawa (ISO 2018-12-13)

Opinie i oceny uczestników szkoleń – Szkolenie: CIT, PIT, VAT 2019. Warszawa, Polbi – Tomasz Wojewoda.

CIT, PIT, VAT 2019 – T. Wojewoda, Warszawa (ISO 2018-11-27)

Opinie i oceny uczestników szkoleń - Raport (2018-10-26) z oceny szkolenia: Excel w księgowości. Warsztaty komputerowe. (Polbi, Warszawa - Maciej Derwisz).

Excel w księgowości – M. Derwisz, Warszawa (ISO 2018-10-26)

Ocena szkolenia: Podróże służbowe, wyjazdy i delegacje. Polbi - Warszawa. Wykładowca - Tomasz Wojewoda.

Podróże służbowe – T. Wojewoda, Warszawa (ISO: 2018-09-25)

Ocena szkolenia: Zakładowy Fundusz Świadczeń Socjalnych – ZFŚS 2018/2019. Polbi - Warszawa. Wykładowca - Renata Majewska.

Fundusz socjalny – R. Majewska, Warszawa (ISO: 2018-09-25)

Opinie i oceny uczestników szkoleń - Raport (2018-05-15) z oceny szkolenia: Podatek VAT 2018. Zmiany od 1.07.2018 r. Split payment. (Warszawa – Tomasz Wojewoda).

VAT, Split payment – T. Wojewoda, Warszawa (ISO: 2018-05-15)

Opinie i oceny uczestników szkoleń - Raport (2018-04-17) z oceny szkolenia: Excel w księgowości. Warsztaty komputerowe. (Warszawa - Maciej Derwisz).

Excel w księgowości – M. Derwisz, Warszawa (ISO: 2018-04-17)

Ocena wykładowcy, prowadzącego szkolenie lub kurs


Oceniając kompetencje wykładowcy pytamy słuchaczy o:

  • Czy zajęcia były prowadzone w sposób interesujący?
  • Czy treści zajęć były przekazywane jasno i przystępnie?
  • Czy prowadzący umiejętnie wiązał teorię z praktyką?
  • Jaka jest ocena poziomu przygotowania merytorycznego trenera?
  • Jak oceniono zastosowanych przez trenera ćwiczeń i środków pomocy dydaktycznej?
  • Czy trener wykazywał właściwą postawę wobec słuchaczy (punktualność, rzetelność, kultura osobista)?
  • Czy trener odnosił się do słuchaczy w sposób życzliwy i taktowny?
  • Jak oceniana jest przydatności wiedzy przekazanej przez trenera?
  • Jak można ocenić poziom udzielonych odpowiedzi na zgłaszane pytania?

Prawo podatkowe. Oceny szkoleń, opinie i referencje. Polbi – Warszawa.


Ocena kursu, warsztatu komputerowego lub szkolenia

Zbierając opinie o przeprowadzonych kursach, szkoleniach lub warsztatach komputerowych pytamy uczestników zajęć m.in. o:

  • ocenę możliwość kontaktu przed rozpoczęciem kursu lub szkolenia, łatwość zapisu i ewentualne odpowiedzi na pytania dotyczące organizacji zajęć oraz pomoc w kwestiach organizacyjnych,
  • ocenę sali dydaktycznej i jej wygodę (stoliki i krzesełka), klimatyzację/ogrzewanie,
  • satysfakcję z zastosowanych środków i pomocy dydaktycznych (np. komputery, rzutniki),
  • w jakim stopniu można uznać kurs lub szkolenie za interesujące (poziom zadowolenia),
  • materiały dydaktyczne,
  • przerwy kawowe, lunch (przerwa obiadowa),
  • w jakim stopniu kurs lub szkolenie spełniło oczekiwania,
  • ocenę lokalizacji miejsca szkolenia,
  • przydatność szkolenia (tematyka, zakres szkolenia).

Skala ocen satysfakcji uczestników szkoleń

Wszystkie oceny dokonywane są w skali od 0 (niska) do 6 (bardzo wysoka).

Certyfikat ISO 9001:2015

Ocena szkolenia, opinia o kursie na podstawie normy ISO. Polbi - Warszawa.Stała troska o zadowolenie uczestników szkoleń, kursów i warsztatów wynika z Polityki Jakości prowadzonej w  Polbi. Nasz System Zarządzania Jakością obejmuje przedmiot działalności: Organizacja i prowadzenie działalności edukacyjnej, kursów, szkoleń i doradztwa. Posiadamy Certyfikat Jakości spełniający wymagania normy ISO 9001:2015 wydany przez QS Zürich AG (Nr 14556).

Opinie o kursie, oceny szkoleń, referencje

Raporty z oceny szkoleń, kursów i warsztatów komputerowych organizowanych przez Polbi – Zobacz wszystkie raporty …


Referencje i opinie uczestników szkoleń podatkowych

Referencje i opinie. Szkolenia podatkowe. Oceny uczestników - Fracht WFO Polska.

Fracht WFO Polska

Referencje i opinie. Szkolenia podatkowe. Oceny uczestników - BR Cedar - Żyrardów.

BR Cedar – Żyrardów

Referencje i opinie. Szkolenia podatkowe. Oceny uczestników - Witoplast, Warszawa.

Witoplast, Warszawa

Referencje i opinie. Szkolenia podatkowe. Oceny uczestników - Lero-Serwis, Wierzbin.

Lero-Serwis, Wierzbin

Referencje i opinie. Szkolenia podatkowe. Oceny uczestników - Axell FS - Skierniewice.

Axell FS – Skierniewice

Referencje i opinie. Szkolenia podatkowe. Oceny uczestników - Biuro Rachunkowe Krzysztof Jedliński - Warszawa.

BR K. Jedliński – Warszawa

Referencje i opinie. Szkolenia podatkowe. Oceny uczestników - Prodlekpol - Warszawa.

Prodlekpol – Warszawa

Referencje i opinie. Szkolenia podatkowe. Oceny uczestników - Biuro Rachunkowe Cedar - Żyrardów.

BR Cedar – Żyrardów