logo

09:00 - 17:00

od poniedziałku do piątku

Al. Jerozolimskie 65/79

00-697 Warszawa

22 629 13 88

biuro@polbi.pl

logo

22 629 13 88

biuro@polbi.pl

Al. Jerozolimskie 65/79

00-697 Warszawa

09:00 - 17:00

od poniedziałku do piątku

Prawo pracy i ubezpieczenia społeczne – opinie i oceny szkoleń

Raporty z oceny szkoleń z zakresu prawa pracy i ubezpieczeń społecznych dokonanych na podstawie udostępnionych uczestnikom zajęć ankiet.

Raporty z oceny szkoleń – Polbi 2019


Ocena szkolenia: ZUS – Nowy obowiązek informacyjny dotyczący przechowywania dokumentacji. Polbi - Warszawa. Wykładowca – Maciej Derwisz.

ZUS, obowiązek informacyjny – Warszawa. (Raport: 2019-01-16)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Raporty z oceny szkoleń – Polbi 2018


Ocena szkolenia: Akta osobowe 2019. Dokumentacja pracownicza. RODO w kadrach. Polbi - Warszawa. Wykładowca - Renata Majewska.

Akta osobowe, RODO – Warszawa. (Raport ISO: 2018-12-15)

Ocena szkolenia: Akta osobowe 2019. Dokumentacja pracownicza. RODO w kadrach. Polbi - Warszawa. Wykładowca - Renata Majewska.

Akta osobowe, RODO – Warszawa. (Raport ISO: 2018-12-03)

Ocena szkolenia: Zakładowy Fundusz Świadczeń Socjalnych – ZFŚS 2018/2019. Polbi - Warszawa. Wykładowca - Renata Majewska.

Fundusz socjalny – Warszawa. (Raport ISO: 2018-11-23)

Ocena szkolenia - raport (2018-11-21). Kurs: Program Płatnik. Szkolenie od podstaw.

Program Płatnik – Warszawa. (Raport ISO: 2018-11-21)

Ocena szkolenia: Akta osobowe 2018/2019. Dokumentacja pracownicza. RODO w kadrach. Polbi - Warszawa. Wykładowca - Renata Majewska.

Akta osobowe, RODO – Warszawa. (Raport ISO: 2018-11-15)

Ocena szkolenia: Excel w kadrach i płacach. Wykładowca – Maciej Derwisz. Warsztaty komputerowe. Polbi - Warszawa.

Excel w kadrach – Warszawa. (Raport ISO: 2018-11-13)

Ocena szkolenia: Akta osobowe i dokumentacja pracownicza w aspekcie RODO. Polbi - Warszawa. Wykładowca - Renata Majewska.

Akta osobowe, RODO – Warszawa. (Raport ISO: 2018-10-31)

Ocena szkolenia: Rozliczenia z ZUS – obowiązki płatników. Wynagrodzenia, zasiłki, świadczenia 2018. Polbi - Warszawa, Andrzej Radzisław. Raport ISO (2018-10-31).

Rozliczenia z ZUS – Warszawa. (Raport ISO: 2018-10-31)

Ocena szkolenia - raport (2018-10-22). Kurs: Program Płatnik. Szkolenie od podstaw.

Program Płatnik – Warszawa. (Raport ISO: 2018-10-22)

Ocena szkolenia: Excel w kadrach i płacach. Warsztaty komputerowe. Polbi - Warszawa. Wykładowca – Maciej Derwisz.

Excel w kadrach – Warszawa. (Raport ISO: 2018-10-17)

Ocena szkolenia: Akta osobowe i dokumentacja pracownicza w aspekcie RODO. Polbi - Warszawa. Wykładowca - Renata Majewska.

Akta osobowe, RODO – Warszawa. (Raport ISO: 2018-09-27)

Ocena szkolenia: Podróże służbowe, wyjazdy i delegacje. Polbi - Warszawa. Wykładowca - Tomasz Wojewoda.

Podróże służbowe – Warszawa. (Raport ISO: 2018-09-25)

Ocena szkolenia: Zakładowy Fundusz Świadczeń Socjalnych – ZFŚS 2018/2019. Polbi - Warszawa. Wykładowca - Renata Majewska.

Fundusz socjalny – Warszawa. (Raport ISO: 2018-09-25)

Ocena szkolenia - raport (2018-07-02). Kurs: Program Płatnik. Szkolenie od podstaw.

Program Płatnik – Warszawa. (Raport ISO: 2018-07-02)

Ocena szkolenia: Akta osobowe i dokumentacja pracownicza w aspekcie RODO 2018. Polbi - Warszawa. Wykładowca - Renata Majewska.

Akta osobowe, RODO – Warszawa. (Raport ISO: 2018-06-26)

Ocena szkolenia: Excel w kadrach i płacach. Warsztaty komputerowe. Polbi - Warszawa. Wykładowca – Maciej Derwisz.

Excel w kadrach – Warszawa. (Raport ISO: 2018-05-24)

Ocena szkolenia: Akta osobowe i dokumentacja pracownicza w aspekcie RODO 2018. Polbi - Warszawa. Wykładowca - Renata Majewska.

Akta osobowe, RODO – Warszawa. (Raport ISO: 2018-05-17)

Ocena szkolenia - raport (2018-04-27). Kurs: Program Płatnik. Szkolenie od podstaw.

Program Płatnik – Warszawa. (Raport ISO: 2018-04-27)

Ocena szkolenia: Akta osobowe. Dokumentacja pracownicza. Polbi - Warszawa. Wykładowca - Renata Majewska.

Akta osobowe – Warszawa. (Raport ISO: 2018-04-11)

Ocena szkolenia - raport (2018-03-23). Kurs: Program Płatnik. Szkolenie od podstaw.

Program Płatnik – Warszawa. (Raport ISO: 2018-03-23)

Ocena wykładowcy, prowadzącego szkolenie lub kurs


Oceniając kompetencje wykładowcy pytamy słuchaczy o:

  • Czy zajęcia były prowadzone w sposób interesujący?
  • Czy treści zajęć były przekazywane jasno i przystępnie?
  • Czy prowadzący umiejętnie wiązał teorię z praktyką?
  • Jaka jest ocena poziomu przygotowania merytorycznego trenera?
  • Jak oceniono zastosowanych przez trenera ćwiczeń i środków pomocy dydaktycznej?
  • Czy trener wykazywał właściwą postawę wobec słuchaczy (punktualność, rzetelność, kultura osobista)?
  • Czy trener odnosił się do słuchaczy w sposób życzliwy i taktowny?
  • Jak oceniana jest przydatności wiedzy przekazanej przez trenera?
  • Jak można ocenić poziom udzielonych odpowiedzi na zgłaszane pytania?

Analizujemy i zbieramy opinie i oceny szkoleń z zakresu prawa pracy i ZUS. Polbi - Warszawa.

Poddajemy stałej analizie ankiety oceniające poziom naszych szkoleń.


Ocena kursu, warsztatu komputerowego lub szkolenia

Zbierając opinie o przeprowadzonych kursach, szkoleniach lub warsztatach komputerowych pytamy uczestników zajęć m.in. o:

  • ocenę możliwość kontaktu przed rozpoczęciem kursu lub szkolenia, łatwość zapisu i ewentualne odpowiedzi na pytania dotyczące organizacji zajęć oraz pomoc w kwestiach organizacyjnych,
  • ocenę sali dydaktycznej i jej wygodę (stoliki i krzesełka), klimatyzację/ogrzewanie,
  • satysfakcję z zastosowanych środków i pomocy dydaktycznych (np. komputery, rzutniki),
  • w jakim stopniu można uznać kurs lub szkolenie za interesujące (poziom zadowolenia),
  • materiały dydaktyczne,
  • przerwy kawowe, lunch (przerwa obiadowa),
  • w jakim stopniu kurs lub szkolenie spełniło oczekiwania,
  • ocenę lokalizacji miejsca szkolenia,
  • przydatność szkolenia (tematyka, zakres szkolenia).

Skala ocen satysfakcji uczestników szkoleń


Wszystkie oceny dokonywane są w skali od 0 (niska) do 6 (bardzo wysoka).

Certyfikat ISO 9001:2015

Opinie i oceny szkoleń z zakresu prawa pracy i ZUS zgodne z ISO 9001:2015. Polbi - Warszawa.Stała troska o zadowolenie uczestników szkoleń, kursów i warsztatów wynika z Polityki Jakości prowadzonej w  Polbi. Nasz System Zarządzania Jakością obejmuje przedmiot działalności: Organizacja i prowadzenie działalności edukacyjnej, kursów, szkoleń i doradztwa. Posiadamy Certyfikat Jakości spełniający wymagania normy ISO 9001:2015 wydany przez QS Zürich AG (Nr 14556).

Opinie o kursie, oceny szkoleń, referencje

Raporty z oceny szkoleń, kursów i warsztatów komputerowych organizowanych przez Polbi – Zobacz wszystkie raporty …