logo

09:00 - 17:00

od poniedziałku do piątku

Al. Jerozolimskie 65/79

00-697 Warszawa

22 629 13 88

biuro@polbi.pl

logo

22 629 13 88

biuro@polbi.pl

Al. Jerozolimskie 65/79

00-697 Warszawa

09:00 - 17:00

od poniedziałku do piątku

Środki trwałe – opinie i oceny uczestników szkoleń

Raporty z oceny szkoleń i warsztatów dotyczących środków trwałych i wartości niematerialnych i prawnych dokonanych na podstawie udostępnionych uczestnikom zajęć ankiet.

Raporty z oceny szkoleń – Polbi 2019


Środki trwałe - Szkolenie. Ocena 2019-03-01. Opinie uczestników kursu dla specjalistów majątku trwałego.

Środki trwałe – Warszawa, Andrzej Kępa (ISO: 2019-03-01)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Raporty z oceny szkoleń – Polbi 2018


Szkolenie: Inwentaryzacja. Procedury, metody i organizacja. Ocena zajęć, opinie uczestników kursu. Raport ISO.

Inwentaryzacja – Ocena szkolenia (2018-12-11)

Środki trwałe - Szkolenie. Ocena zajęć, Raport ISO (2018-10-31). Opinie uczestników kursu dla specjalistów majątku trwałego.

Środki trwałe – Ocena szkolenia (2018-10-31)

Szkolenie: Inwentaryzacja. Procedury, metody i organizacja. Ocena zajęć, opinie uczestników kursu. Raport ISO.

Inwentaryzacja – Ocena szkolenia (2018-10-01)

Szkolenie: Inwentaryzacja ciągła. Ocena zajęć, opinie uczestników kursu.

Inwentaryzacja ciągła – Ocena szkolenia (2018-09-28)

Środki trwałe - Szkolenie. Ocena zajęć, Raport ISO. Opinie uczestników kursu.

Środki trwałe – Ocena szkolenia (2018-09-27)

Szkolenie: Inwentaryzacja. Procedury, metody i organizacja. Ocena zajęć, opinie uczestników kursu.

Inwentaryzacja – Ocena szkolenia (2018-06-26)

Środki trwałe - Szkolenie. Ocena zajęć, Raport: 2018-06-21

Środki trwałe – Ocena szkolenia (2018-06-21)

Środki trwałe - Szkolenie. Ocena zajęć, Raport: 2018-04-25

Środki trwałe – Ocena szkolenia (2018-04-25)

Środki trwałe - Ocena szkolenia. Raport 2018-03-16. Opinie uczestników zajęć.

Środki trwałe – Ocena szkolenia (2018-03-16)

Szkolenie: Inwentaryzacja. Procedury, metody i organizacja. Ocena zajęć, opinie uczestników kursu.

Inwentaryzacja – Ocena szkolenia (2018-03-26)

 Ocena wykładowcy, prowadzącego szkolenie lub kurs


Oceniając kompetencje wykładowcy pytamy słuchaczy o:

  • Czy zajęcia były prowadzone w sposób interesujący?
  • Czy treści zajęć były przekazywane jasno i przystępnie?
  • Czy prowadzący umiejętnie wiązał teorię z praktyką?
  • Jaka jest ocena poziomu przygotowania merytorycznego trenera?
  • Jak oceniono zastosowanych przez trenera ćwiczeń i środków pomocy dydaktycznej?
  • Czy trener wykazywał właściwą postawę wobec słuchaczy (punktualność, rzetelność, kultura osobista)?
  • Czy trener odnosił się do słuchaczy w sposób życzliwy i taktowny?
  • Jak oceniana jest przydatności wiedzy przekazanej przez trenera?
  • Jak można ocenić poziom udzielonych odpowiedzi na zgłaszane pytania?

Opinie i oceny uczestników szkoleń z zakresu środków trwałych. Polbi - Warszawa.

Chcemy poznać również Państwa opinie i oceny naszych szkoleń dotyczących środków trwałych.


Ocena kursu, warsztatu komputerowego lub szkolenia

Zbierając opinie o przeprowadzonych kursach, szkoleniach lub warsztatach komputerowych pytamy uczestników zajęć m.in. o:

  • ocenę możliwość kontaktu przed rozpoczęciem kursu lub szkolenia, łatwość zapisu i ewentualne odpowiedzi na pytania dotyczące organizacji zajęć oraz pomoc w kwestiach organizacyjnych,
  • ocenę sali dydaktycznej i jej wygodę (stoliki i krzesełka), klimatyzację/ogrzewanie,
  • satysfakcję z zastosowanych środków i pomocy dydaktycznych (np. komputery, rzutniki),
  • w jakim stopniu można uznać kurs lub szkolenie za interesujące (poziom zadowolenia),
  • materiały dydaktyczne,
  • przerwy kawowe, lunch (przerwa obiadowa),
  • w jakim stopniu kurs lub szkolenie spełniło oczekiwania,
  • ocenę lokalizacji miejsca szkolenia,
  • przydatność szkolenia (tematyka, zakres szkolenia).

Skala ocen satysfakcji uczestników szkoleń


Wszystkie oceny dokonywane są w skali od 0 (niska) do 6 (bardzo wysoka).

Certyfikat ISO 9001:2015

Opinie i oceny naszych szkoleń z zakresu środków trwałych - ISO 9001:2015. Polbi – Warszawa.Stała troska o zadowolenie uczestników szkoleń, kursów i warsztatów wynika z Polityki Jakości prowadzonej w  Polbi. Nasz System Zarządzania Jakością obejmuje przedmiot działalności: Organizacja i prowadzenie działalności edukacyjnej, kursów, szkoleń i doradztwa. Posiadamy Certyfikat Jakości spełniający wymagania normy ISO 9001:2015 wydany przez QS Zürich AG (Nr 14556).

Opinie o kursie, oceny szkoleń, referencje

Raporty z oceny szkoleń, kursów i warsztatów komputerowych organizowanych przez Polbi – Zobacz wszystkie raporty …