logo

09:00 - 17:00

od poniedziałku do piątku

Al. Jerozolimskie 65/79

00-697 Warszawa

22 629 13 88

biuro@polbi.pl

logo

22 629 13 88

biuro@polbi.pl

Al. Jerozolimskie 65/79

00-697 Warszawa

09:00 - 17:00

od poniedziałku do piątku

Kurs kadrowo-płacowy. Opinie i oceny uczestników zajęć.

Raporty z oceny kursów dla służb kadrowych i płacowych dokonanych na podstawie udostępnionych uczestnikom zajęć ankiet. Kurs kadrowo-płacowy organizowany w Warszawie. Opinie i oceny uczestników zajęć.

Opinie o kursie wg ankiety ISO 9001:2015, raporty oceny szkoleń – Polbi 2018


Ocena kursu kadrowo-płacowego. Opinie uczestników szkolenia. Raport (2018-06-06).

Raport (KKP 2018-06-06)

Ocena kursu kadrowo-płacowego. Opinie uczestników szkolenia. Raport (2018-04-18).

Raport (KKP 2018-04-18)

Ocena kursu kadrowo-płacowego. Opinie uczestników szkolenia. Raport (2018-03-12).

Raport (KKP 2018-03-12)

 

 

 

 

 

 

 

 

____________________

*) Oceny z roku 2018 dokonywane w skali od 0 (niska) do 6 (bardzo wysoka).

 

Opinie o kursie kadrowo-płacowym wg. wewnętrznej ankiety Polbi


Ocena wewnętrzna kursu kadrowo-płacowego. Opinie uczestników szkolenia. Raport (2017-12-19).

Raport (KKP 2017-12-19)

Ocena wewnętrzna kursu kadrowo-płacowego. Opinie uczestników szkolenia. Raport (2017-07-05).

Raport (KKP 2017-07-05)

Ocena wewnętrzna kursu kadrowo-płacowego. Opinie uczestników szkolenia. Raport (2017-02-28).

Raport (KKP 2017-02-28)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*) Wszystkie oceny dokonywane są w skali od 2 (niska) do 5 (bardzo wysoka).

 


Prowadzimy ocenę i zbieramy opinie o kursie kadrowo-płacowym prowadzonym przez Polbi - Warszawa.

Zbieramy opinie i analizujemy oceny kursu kadrowo-płacowego.


Ocena wykładowcy, prowadzącego szkolenie lub kurs

Oceniając kompetencje wykładowcy pytamy słuchaczy o:

  • Czy zajęcia były prowadzone w sposób interesujący?
  • Czy treści zajęć były przekazywane jasno i przystępnie?
  • Czy prowadzący umiejętnie wiązał teorię z praktyką?
  • Jaka jest ocena poziomu przygotowania merytorycznego trenera?
  • Jak oceniono zastosowanych przez trenera ćwiczeń i środków pomocy dydaktycznej?
  • Czy trener wykazywał właściwą postawę wobec słuchaczy (punktualność, rzetelność, kultura osobista)?
  • Czy trener odnosił się do słuchaczy w sposób życzliwy i taktowny?
  • Jak oceniana jest przydatności wiedzy przekazanej przez trenera?
  • Jak można ocenić poziom udzielonych odpowiedzi na zgłaszane pytania?

Ocena kursu, warsztatu komputerowego lub szkolenia


Zbierając opinie o przeprowadzonych kursach, szkoleniach lub warsztatach komputerowych pytamy uczestników zajęć m.in. o:

  • ocenę możliwość kontaktu przed rozpoczęciem kursu lub szkolenia, łatwość zapisu i ewentualne odpowiedzi na pytania dotyczące organizacji zajęć oraz pomoc w kwestiach organizacyjnych,
  • ocenę sali dydaktycznej i jej wygodę (stoliki i krzesełka), klimatyzację/ogrzewanie,
  • satysfakcję z zastosowanych środków i pomocy dydaktycznych (np. komputery, rzutniki),
  • w jakim stopniu można uznać kurs lub szkolenie za interesujące (poziom zadowolenia),
  • materiały dydaktyczne,
  • przerwy kawowe, lunch (przerwa obiadowa),
  • w jakim stopniu kurs lub szkolenie spełniło oczekiwania,
  • ocenę lokalizacji miejsca szkolenia,
  • przydatność szkolenia (tematyka, zakres szkolenia).

Certyfikat ISO 9001:2015


Stała troska o zadowolenie uczestników szkoleń, kursów i warsztatów wynika z Polityki Jakości prowadzonej w  Polbi. Nasz System Zarządzania Jakością obejmuje przedmiot działalności: Organizacja i prowadzenie działalności edukacyjnej, kursów, szkoleń i doradztwa. Posiadamy Certyfikat Jakości spełniający wymagania normy ISO 9001:2015 wydany przez QS Zürich AG (Nr 14556).


Facebook – co piszą? Facebook - Polbi. Fanpage.Podziel się swoją opinią o naszych kursach. Napisz o tym na Facebooku lub zamieść recenzję ze szkolenia.

Opinie o kursie, oceny szkoleń, referencje


Raporty z oceny szkoleń, kursów i warsztatów komputerowych organizowanych przez Polbi – Zobacz wszystkie raporty …