Kontrast: A A
Czcionka: A A+
logo

09:00 - 17:00

od poniedziałku do piątku

Al. Jerozolimskie 65/79

00-697 Warszawa

22 629 13 88

biuro@polbi.com.pl

logo

22 629 13 88

biuro@polbi.com.pl

Al. Jerozolimskie 65/79

00-697 Warszawa

09:00 - 17:00

od poniedziałku do piątku

Ochrona zdrowia – opinie i oceny szkoleń

Raporty z oceny szkoleń z zakresu ochrony zdrowia kierowanych do placówek leczniczych, szpitali, przychodni, ambulatoriów dokonanych na podstawie udostępnionych uczestnikom zajęć ankiet.

 

 

Raporty z oceny szkoleń – Polbi (2021)


Ankieta - Ocena szkolenia - Dokumentacja medyczna, Rzymowski 28-06-2021

Dokumentacja medyczna (Służba zdrowia), Jakub Rzymowski

Ankieta - Ocena szkolenia - RODO – Ochrona danych medycznych, Rzymowski 10-06-2021

RODO – Ochrona danych medycznych, Jakub Rzymowski

Ankieta - Ocena szkolenia - RODO – Ochrona danych medycznych, Rzymowski 20-05-2021

RODO – Ochrona danych medycznych, Jakub Rzymowski

Ankieta - Ocena szkolenia - Dokumentacja medyczna, Rzymowski 23-04-2021

Dokumentacja medyczna (Służba zdrowia), Jakub Rzymowski

Ankieta - Ocena szkolenia - RODO – Ochrona danych medycznych, Rzymowski 01-04-2021

RODO – Ochrona danych medycznych, Jakub Rzymowski

Ankieta - Ocena szkolenia - Dokumentacja medyczna, Rzymowski 18-03-2021

Dokumentacja medyczna (Służba zdrowia), Jakub Rzymowski

Ankieta - Ocena szkolenia - Dokumentacja medyczna, Rzymowski 17-02-2021

Dokumentacja medyczna w przychodni. Jakub Rzymowski

 

 

Raporty z oceny szkoleń – Polbi (2019)


Opinie i oceny szkolenia: AOS - Ambulatoryjna Opieka Specjalistyczna (Warszawa – wykładowcy: Beata Walewska, Elżbieta Morawska). Raport ISO (2019-12-06).

AOS, B. Walewska, E. Morawska – Warszawa, 2019-12-06

Opinie i oceny szkolenia: Ochrona danych osobowych i medycznych pacjentów. (Warszawa – wykładowca Jakub Rzymowski). Raport ISO (2019-10-02).

Dane pacjentów (ochrona), J. Rzymowski, RODO – Warszawa (ISO 2019-10-02)

Opinie i oceny szkolenia: AOS - Ambulatoryjna Opieka Specjalistyczna (Warszawa – wykładowcy: Beata Walewska, Elżbieta Morawska). Raport ISO (2019-09-20).

AOS, B. Walewska, E. Morawska – Warszawa, 2019-09-20

Opinie i oceny szkolenia: AOS - Ambulatoryjna Opieka Specjalistyczna (Warszawa – wykładowcy: Beata Walewska, Elżbieta Morawska). Raport ISO (2019-09-17).

AOS, B. Walewska, E. Morawska – Warszawa, 2019-08-30

Opinie i oceny szkolenia: AOS - Ambulatoryjna Opieka Specjalistyczna (Warszawa – wykładowcy: Beata Walewska, Elżbieta Morawska). Raport ISO (2019-09-17).

AOS, B. Walewska, E. Morawska – Warszawa, 2019-08-26

Opinie i oceny szkolenia: Ochrona danych osobowych i medycznych pacjentów. (Warszawa – wykładowca Jakub Rzymowski). Raport ISO (2019-07-08).

Dane pacjentów (ochrona), J. Rzymowski, RODO – Warszawa (ISO 2019-07-08)

Opinie i oceny szkolenia: Koordynator leczenia onkologicznego. Karta DiLO. Warszawa – Elżbieta Morawska. Raport ISO (2019-07-03).

Koordynator (DiLO), E. Morawska, Warszawa (ISO 2019-07-03)

Opinie i oceny szkolenia: Elektroniczna i papierowa dokumentacja medyczna. RODO – Dane osobowe pacjenta. (Warszawa – wykładowca Jakub Rzymowski). Raport ISO (2019-05-21).

Dokumentacja medyczna, J. Rzymowski, RODO – Warszawa (ISO 2019-05-21)

Opinie i oceny szkolenia: Elektroniczna i papierowa dokumentacja medyczna. RODO – Dane osobowe pacjenta. (Warszawa – wykładowca Jakub Rzymowski). Raport ISO (2019-02-26).

Dokumentacja medyczna, J. Rzymowski, RODO – Warszawa (ISO 2019-02-26)

Opinie i oceny szkolenia: Koordynator leczenia onkologicznego. Karta DiLO. Warszawa – Elżbieta Morawska. Raport ISO (2019-02-22).

Koordynator (DiLO), E. Morawska, Warszawa (ISO 2019-02-22)

 

Raporty z oceny szkoleń – Polbi (czerwiec-grudzień 2018)


Opinie i oceny szkolenia: Elektroniczna i papierowa dokumentacja medyczna. RODO – Dane osobowe pacjenta. (Warszawa – wykładowca Jakub Rzymowski). Raport ISO (2018-12-05).

Dokumentacja medyczna, J. Rzymowski, RODO – Warszawa (ISO 2018-12-05)

Opinie i oceny uczestników szkolenia: Obsługa i dokumentacja pacjenta – ASO, Warszawa - Elżbieta Morawska, Beata Walewska. Raport (2018-11-05).

Obsługa i dokumentacja pacjenta – ASO, Morawska, Walewska. (ISO 2018-11-05)

Opinie i oceny uczestników szkoleń - Raport (2018-10-10) z oceny szkolenia: Koordynator leczenia onkologicznego. Karta DiLO. (Warszawa - Elżbieta Morawska)

Koordynator, Karta DiLO, E. Morawska – Warszawa (ISO 2018-10-10)

 

Opinie i oceny uczestników szkoleń - Raport (2018-09-21) z oceny szkolenia: Ochrona danych osobowych i medycznych pacjentów (Warszawa - Jakub Rzymowski)

RODO, placówka medyczna – J. Rzymowski, Warszawa (ISO 2018-09-21)

 

Opinie i oceny uczestników szkoleń - Raport (2018-07-03) z oceny szkolenia: Ochrona danych osobowych i medycznych pacjentów – RODO. (Warszawa - Jakub Rzymowski).

RODO, placówka medyczna – J. Rzymowski, Warszawa (ISO 2018-07-03)

 

Opinie i oceny uczestników szkoleń - Raport (2018-06-08) z oceny szkolenia: Ochrona danych osobowych i medycznych pacjentów – RODO. (Warszawa - Jakub Rzymowski)

RODO, placówka medyczna – J. Rzymowski, Warszawa (ISO 2018-06-08)

 

 

Raporty z oceny szkoleń – Polbi ( marzec-kwiecień 2018)


Opinie i oceny uczestników szkoleń - Raport (2018-04-20) z oceny szkolenia: Koordynator leczenia onkologicznego. Karta DiLO. (Warszawa - Elżbieta Morawska)

Koordynator, Karta DiLO – E. Morawska, Warszawa (ISO 2018-04-20)

Opinie i oceny uczestników szkoleń - Raport (2018-04-18) z oceny szkolenia: Ochrona danych osobowych i medycznych pacjentów (Warszawa - Jakub Rzymowski)

RODO, placówka medyczna – J. Rzymowski, Warszawa (ISO 2018-04-18)

Opinie i oceny uczestników szkoleń - Raport (2018-04-16) z oceny szkolenia: Ochrona danych osobowych i medycznych pacjentów (Warszawa - Jakub Rzymowski)

RODO, placówka medyczna – J. Rzymowski, Warszawa (ISO 2018-04-16)

Opinie i oceny uczestników szkoleń - Raport (2018-04-04) z oceny szkolenia: Dokumentacja medyczna (Gdańsk - Jakub Rzymowski).

Dokumentacja medyczna – J. Rzymowski, Gdańsk (ISO 2018-04-04)

Opinie i oceny uczestników szkoleń - Raport (2018-03-23) z oceny szkolenia: Ochrona danych osobowych i medycznych pacjentów (Warszawa - Jakub Rzymowski)

RODO, placówka medyczna – J. Rzymowski, Warszawa (ISO 2018-03-23)

 

 

Skala ocen satysfakcji uczestników szkoleń


Wszystkie oceny dokonywane są w skali od 0 (niska) do 6 (bardzo wysoka).

 

Ocena wykładowcy, prowadzącego szkolenie lub kurs


Oceniając kompetencje wykładowcy pytamy słuchaczy o:

  • Czy zajęcia były prowadzone w sposób interesujący?
  • Czy treści zajęć były przekazywane jasno i przystępnie?
  • Czy prowadzący umiejętnie wiązał teorię z praktyką?
  • Jaka jest ocena poziomu przygotowania merytorycznego trenera?
  • Jak oceniono zastosowanych przez trenera ćwiczeń i środków pomocy dydaktycznej?
  • Czy trener wykazywał właściwą postawę wobec słuchaczy (punktualność, rzetelność, kultura osobista)?
  • Czy trener odnosił się do słuchaczy w sposób życzliwy i taktowny?
  • Jak oceniana jest przydatności wiedzy przekazanej przez trenera?
  • Jak można ocenić poziom udzielonych odpowiedzi na zgłaszane pytania?

 

Ocena kursu, warsztatu komputerowego lub szkolenia


Zbierając opinie o przeprowadzonych kursach, szkoleniach lub warsztatach komputerowych pytamy m.in. o:

  • ocenę możliwość kontaktu przed rozpoczęciem kursu lub szkolenia, łatwość zapisu i ewentualne odpowiedzi na pytania dotyczące organizacji zajęć oraz pomoc w kwestiach organizacyjnych,
  • ocenę sali dydaktycznej i jej wygodę (stoliki i krzesełka), klimatyzację/ogrzewanie,
  • satysfakcję z zastosowanych środków i pomocy dydaktycznych (np. komputery, rzutniki),
  • w jakim stopniu można uznać kurs lub szkolenie za interesujące (poziom zadowolenia),
  • materiały dydaktyczne,
  • przerwy kawowe, lunch (przerwa obiadowa),
  • w jakim stopniu kurs lub szkolenie spełniło oczekiwania,
  • ocenę lokalizacji miejsca szkolenia,
  • przydatność szkolenia (tematyka, zakres szkolenia).

 

Poznaj wszystkie opinie o naszych szkoleniach i kursach


Oceny i opinie o szkoleniach z zakresu ochrony zdrowia. Polbi - Warszawa.


Zobacz wszystkie raporty z oceny szkoleń, kursów i warsztatów komputerowych organizowanych przez Polbi.

Wszystkie ankiety i opinie

Skip to content